Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ari 1782143

Ceasurile de modă pentru femei Tommy Hilfiger sunt accesoriile ideale pentru femeile care se bucură de accesorii elegante și de calitate. Cadranul alb atrage trei cronografii cu funcția de date, ziua… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de modă pentru femei Tommy Hilfiger sunt accesoriile ideale pentru femeile care se bucură de accesorii elegante și de calitate. Cadranul alb atrage trei cronografii cu funcția de date, ziua săptămânii și apelarea de 24 de ore. Carcasa și cursa sunt din oțel inoxidabil, iar aurirea roz generală creează o impresie cu adevărat luxoasă. Tratați-vă de ceasul designer Tommy Hilfiger, care vă va pune accentul.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 x 10 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde