Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Austin 1791639

Ceasul de modă Tommy Hilfiger este perfect pentru orice gentleman modern. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu trei sub-cadran cu data, ziua săptămânii și mâinile secundare… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul de modă Tommy Hilfiger este perfect pentru orice gentleman modern. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu trei sub-cadran cu data, ziua săptămânii și mâinile secundare excentrice. Mâinile și indicii luminiscenți asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa, încoronată cu o lunetă albastră, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o lovitură care atacă ceasul la încheietura mâinii. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 50 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde