Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ava 1781759

Brand: Tommy Hilfiger Cod: hTH1007

Descriere

Uita - te de brand proiectat de Tommy Hilfiger, la prima vedere dragoste toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii fără vârstă. finisaj lor de argint, cu o ramă de aur pare să arate foarte elegant si potrivit pentru orice tinuta. Fața de ceas atrage mâini puternice și cifre, care fac perfect veți vedea ora curentă, element de design este subciferníček pentru mâna a doua. aprecia cu siguranta muta milanez care se adapteaza la fiecare încheietura mâinii , fără scurtarea. Răsfățați-vă cu un supliment care va împodobi caseta de bijuterii.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 x 9 mm
Brand: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este una dintre cele mai branduri premium stilul de viață din lume. Poartă viziunea de îmbrăcăminte clasic american si accesorii pentru mai mult de 20 de ani! Tommy Hilfiger logo de brand reprezintă de înaltă calitate și se adresează în principal clienților în vârstă de 25 de ani la 45 de. Toate modelele de ceasuri reprezintă un amestec de stil sportiv și clasic, atât la femei și în versiunile bărbați. Brand de moda Tommy Hilfiger reprezintă nu numai ceasuri, bijuterii, de moda accesorii, dar, de asemenea parfumuri.

Tommy Hilfiger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde