Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Diver 1791587

Ceasul Tommy Hilfiger este perfect pentru toți bărbații cu sport. Cadranul lor întunecat cu model orizontal impresionează la prima vedere cu mâinile și indicii luminiscenți care asigură o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Tommy Hilfiger este perfect pentru toți bărbații cu sport. Cadranul lor întunecat cu model orizontal impresionează la prima vedere cu mâinile și indicii luminiscenți care asigură o lizibilitate perfectă a timpului în toate circumstanțele. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil acoperit cu un strat de PVD închis. Încheietura este fixată pe cureaua de silicon negru, care este plăcută la atingere și durează mult timp ca nou. Tratează-te cu un supliment care va deveni un însoțitor indispensabil pentru timpul liber.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 48 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde