Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Evan 1710396

Ceasurile Tommy Hilfiger sunt făcute pentru un gentleman modern, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul întunecat vă va impresiona la prima vedere cu trei sub- dial -uri cu funcție de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Tommy Hilfiger sunt făcute pentru un gentleman modern, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul întunecat vă va impresiona la prima vedere cu trei sub- dial -uri cu funcție de cronometru și ceas de 24 de ore, precum și caseta de date necesară. Carcasa este din oțel inoxidabil, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează circumferinței încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un supliment care îți completează perfect ținuta formală și sportivă.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 50 x 10,5 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde