Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Evan 1710409

Ceasurile Tommy Hilfiger sunt făcute pentru un gentleman modern, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor albastru închis vă va impresiona la prima vedere cu trei sub- dial -uri cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Tommy Hilfiger sunt făcute pentru un gentleman modern, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor albastru închis vă va impresiona la prima vedere cu trei sub- dial -uri cu funcție cronometru și 24 de ore și fereastra necesară cu data. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un supliment care îți completează perfect ținuta formală și sportivă.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 50 x 10,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde