Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hunter 1710407

Modelul pentru bărbați Tommy Hilfiger se va îndrăgosti de toți bărbații moderni care iubesc accesoriile de înaltă calitate. Ceasul este echipat cu două cronografii cu indicator de zi și timbru de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Modelul pentru bărbați Tommy Hilfiger se va îndrăgosti de toți bărbații moderni care iubesc accesoriile de înaltă calitate. Ceasul este echipat cu două cronografii cu indicator de zi și timbru de dată. Pe cadranul negru puteți găsi indexuri simple și bineînțeles sigla mărcii. Locuința și tracțiunea sunt realizate din nobile de înaltă calitate. Tommy Hilfiger din colecția Hunter este piesa perfectă pentru orice ocazie .

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
44 x 52 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde