Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

James 1791654

Ceasurile de modă preferate Tommy Hilfiger vor îndrăgosti de toți domnii cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor întunecat vă va impresiona cu un model subtil care oferă întregului… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile de modă preferate Tommy Hilfiger vor îndrăgosti de toți domnii cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor întunecat vă va impresiona cu un model subtil care oferă întregului aspect inconfundabil. Carcasa este realizată și din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un supliment care nu te va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 46 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde