Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kane 1710398

Indiferent dacă purtați un costum personalizat sau o ținută casual confortabilă, ceasul dvs. Tommy Hilfiger va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor întunecat vă va impresiona la prima vedere cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați un costum personalizat sau o ținută casual confortabilă, ceasul dvs. Tommy Hilfiger va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor întunecat vă va impresiona la prima vedere cu două sub- dial -uri cu data și ziua săptămânii, cifrele romane în locul indexurilor dau întreaga atingere a unui stil retro atât de popular. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro cu un model de crocodil. Bucurați-vă de un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 50 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde