Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Keagan 1791293

Odată ce încheietura mâinii de fixare ceasuri bărbătești proiectate de Tommy Hilfiger de brand, da tinuta ta o dimensiune cu totul nouă. cadran albastru închis prinde ochiul cu trei cronograf cu data… Descriere și parametrii

Descriere

Odată ce încheietura mâinii de fixare ceasuri bărbătești proiectate de Tommy Hilfiger de brand, da tinuta ta o dimensiune cu totul nouă. cadran albastru închis prinde ochiul cu trei cronograf cu data, zi a săptămânii și timp de 24 de ore pe zi, care vă permit să tragă cu ochiul în mecanismul lor. Manșonul și forța de tracțiune din oțel inoxidabil, da ceasul o doză bună de eleganță. Se decoreaza cu accesoriul potrivit pentru un gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 49 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde