Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kelly 1782113

Ceasurile realizate de Tommy Hilfiger vor plăcea pe toate doamnele cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indexuri… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile realizate de Tommy Hilfiger vor plăcea pe toate doamnele cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor argintiu se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indexuri înguste. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează circumferinței încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Cel mai mult, veți iubi cu siguranță cristalele clare care sclipesc orbitor pe luneta carcasei. Tratează-te la un supliment care îți subliniază ținuta.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
13 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
45
Dimensiune
38 x 42 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde