Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kit 1782137

Nu ezitați să vă puneți ceasul sau brățara de lux pe încheietura mâinii? Pariați pe ceasurile Tommy Hilfiger , ambele! Cadranul lor argintiu se bazează pe un design minimalist - este decorat cu mâini… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Nu ezitați să vă puneți ceasul sau brățara de lux pe încheietura mâinii? Pariați pe ceasurile Tommy Hilfiger, ambele! Cadranul lor argintiu se bazează pe un design minimalist - este decorat cu mâini înguste și indici de punct, precum și logo-ul iconic în trei culori. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o lovitură cu litere H sclipitoare care dau impresia unei brățări solide. Tratează-te cu un accesoriu perfect.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 26 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde