Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Logan 1791626

Ceasurile de Tommy Hilfiger vor îndrăgosti la prima vedere de toți domnii cu interes pentru accesoriile netradiționale. Cadranul lor negru atrage printr-un indicator de timp rezolvat neconvențional -… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Tommy Hilfiger vor îndrăgosti la prima vedere de toți domnii cu interes pentru accesoriile netradiționale. Cadranul lor negru atrage printr-un indicator de timp rezolvat neconvențional - ora de mână orbitează în sub-cadranul superior, a doua în partea inferioară. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din silicon negru. Decorați cu un accesoriu pe care doar cineva nu îl are.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 50 x 10 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde