Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Meg 1782129

Ceasurile de Tommy Hilfiger vor îndrăgosti la prima vedere de toate doamnele cu un gust pentru accesorii elegante. Cadranul lor argintiu vă va atrage la prima vedere cu două sub-cadran-uri proiectate… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Tommy Hilfiger vor îndrăgosti la prima vedere de toate doamnele cu un gust pentru accesorii elegante. Cadranul lor argintiu vă va atrage la prima vedere cu două sub-cadran-uri proiectate spectaculos, cu funcție de dată și mâini secundare excentrice, care fac din acest model o piesă de modă cu adevărat inconfundabilă. Carcasa este realizată din oțel placat cu aur de înaltă calitate. La încheietura mâinii, ceasul este decupat cu o curea de piele în culoarea pudră la modă, cu un model de crocodil și matlasare delicată. Tratează-te cu un supliment care nu te va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde