Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Princeton 1791649

Ceasurile Tommy Hilfiger vor îndrăgosti de toți domnii, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor cu modelul fin este decorat cu mâini și indici din plastic, care conferă întregului… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Tommy Hilfiger vor îndrăgosti de toți domnii, cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor cu modelul fin este decorat cu mâini și indici din plastic, care conferă întregului aspect inconfundabil. Carcasa mai robustă este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate decorat cu un înveliș PVD închis, precum și o cursă care atacă ceasul la încheietura mâinii. Beneficiați de un supliment care devine o parte indispensabilă din viața de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 x 47 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde