Politica de confidențalitate la Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” , sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastrú pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Ajustare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

TomTom Curea pentru bratara de fitness Touch - Blue Azure (L)

Codul produsului: hTO028

TomTom Curea pentru bratara de fitness Touch - Blue Azure (L)

  • Red Bull 400 – extrémní závod – Harrachov 2017 – vítěz Tomáš Čelko
Disponibilitate:estimam pe 29.5. la Dv.
Preț:147 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
TomTomCurea pentru bratara de fitness Touch - Blue Azure (L)819.82In stock
Ați devenit mândru proprietarul TomTom Touch brățară? Ești complet mulțumit de toate caracteristicile sale, dar ți-ai speriat culoarea? Nu este nimic mai ușor decât obținerea altor nuanțe de culoare ale curelei și schimbarea lor între ele în funcție de starea de spirit sau de culoare a costumului. Materialul neted și durabil se adaptează perfect la încheietura mâinii și este bine întreținut. Culoarea cireasă a cerului de vară ușurează aspectul dvs. și vă ridică starea de spirit la fiecare privire. Uitați de plictiseală și fiți în fiecare zi cu voi înșivă.

Aceasta este o versiune mai lungă a curelei. Este potrivit pentru încheietura mâinii cu o circumferință de 14,3 - 20,6 cm.

Spoturi:

Pentru întrebări sau ajutor cu privire la configurarea produselor marca TomTom , puteți utiliza serviciul de asistență pentru clienți la numărul de telefon:
CZ: +420 239 000 515
SK: +421 268 622 002

Brand:

TomTom

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Curea :poliuretan
Culoarea curelei/brățării :albastru
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
32 009 de produse în ofertăx