Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

TomTom Curea pentru bratara Fitness Touch - Coral Red (L)

Codul produsului: hTO030

TomTom Curea pentru bratara Fitness Touch - Coral Red (L)

  • Red Bull 400 – extrémní závod – Harrachov 2017 – vítěz Tomáš Čelko
Disponibilitate:estimam pe 30.5. la Dv.
Preț:147 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
TomTomCurea pentru bratara Fitness Touch - Coral Red (L)819.97In stock
Ați devenit mândru proprietarul TomTom Touch brățară? Ești complet mulțumit de toate caracteristicile sale, dar ți-ai speriat culoarea? Nu este nimic mai ușor decât obținerea altor nuanțe de culoare ale curelei și schimbarea lor între ele în funcție de starea de spirit sau de culoare a costumului. Materialul neted și durabil se adaptează perfect la încheietura mâinii și este bine întreținut. O culoare mai distinctă roșie ușurează aspectul și vă ridică starea de spirit la fiecare privire. Uitați de plictiseală și fiți în fiecare zi cu voi înșivă.

Aceasta este o versiune mai lungă a curelei. Este potrivit pentru încheietura mâinii cu o circumferință de 14,3 - 20,6 cm.

Spoturi:

Pentru întrebări sau ajutor cu privire la configurarea produselor marca TomTom , puteți utiliza serviciul de asistență pentru clienți la numărul de telefon:
CZ: +420 239 000 515
SK: +421 268 622 002

Brand:

TomTom

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Curea :poliuretan
Culoarea curelei/brățării :roșu
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 32 063
de produse
x