Politica de confidențalitate la Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” , sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastrú pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Ajustare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

TomTom TomTom Runner 2 BLK/ANT (L)

Codul produsului: hTO046

TomTom TomTom Runner 2 BLK/ANT (L)

  • <p><strong>Vyberte si své fitness hodinky TomTom!</strong></p>
  • Red Bull 400 – extrémní závod – Harrachov 2017 – vítěz Tomáš Čelko
Disponibilitate:estimam pe 29.5. la Dv.
Preț:752 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
TomTomTomTom Runner 2 BLK/ANT (L)4193.90In stock

Ceasuri TomTom Runner 2 este ideal pentru toți iubitorii de rulare. După ce a prins încheietura mâinii dumneavoastră preferat câștiga activități sportive o nouă dimensiune. Datorită lor, veți avea de revizuire constantă și timpul petrecut jogging, distanța parcursă și caloriile arse. Ceasuri au o varietate de funcții, printre care puteți comuta cu ajutorul unui singur buton.

Difuzați până să se întâlnească cu un companion util la încheietura mâinii și să fie mândri de progresul lor.

Runner de rulare

funcție

GPS de urmărire

GPS -
Cu built-in GPS-ul nu va trebui niciodată să fie teamă să meargă în teren necunoscut

.

Funcția tot timpul vizionarea traseului și atunci când ajută rătăcitor te înapoi la punctul de unde ai venit. Dacă doriți să planificați un traseu înainte de fugar, pentru a primi un ceas TomTom de la o a treia colecție Runner

24-7 Activity Monitor 7.24
24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Monitorizați de calorii arse, trepte ujitých și timpul petrecut într-un mod activ.

formare Invervalový interval de formare
Cel mai bun mod de a obține cât mai repede posibil pentru a obține în formă.

efort alternativ cu odihnă și zi ceas de zi îmbunătăți.

cursă mod cursă
Îți place să îndrăznești să funcționeze mai bine și au nevoie de cineva care să concureze? Și nici nu e disponibil? De ce ai se nezazávodit? Alegeți oricare dintre procedurile stocate și să încerce să-l depășească. obiective Stabilirea obiectivelor
Ți-a dat să rezolvați pentru a începe exercitarea, jogging, sau pur și simplu muta mai mult? Cu ceasuri TomTom poate urmări în mod eficient progresul.

Doar specificați câți pași doriți să luați, cât de multe calorii vei arde, sau cât de mult timp pe care doriți să-și petreacă activ.

somn somn de monitorizare
Fara somn suficient corpul nostru nu poate funcționa în mod eficient.

Nu uita importanța sa, și nici nu poate să urmăriți constant de cât timp ai dormit și cât de eficient a fost somnul.

sport Moduri pentru diferite tipuri de sporturi
Fie că vă place termen în mediul rural, consolidarea în sala de sport sau înotați în piscină, puteți urmări progresul. Trebuie doar să comutați la modul pentru sport. fitko Modul de formare la centrul de fitness
Ceasuri nu sunt doar proiectate pentru activități în aer liber, dar, de asemenea, pentru programe de antrenament la sala de sport. Urmăriți progresul în timp ce rulează pe o bandă de alergare, mersul pe bicicletă staționară și de ridicare a greutăților. acumulator de viață a bateriei
aprecia cu siguranță de viață mare a bateriei. La încărcare completă, ceasul este GPS activat durează până la 10 ore în modul cel mai economic de până la 14 zile.

 

Aplicație TomTom Sport

cerere

Prin conectarea ceasuri TomTom la smartphone - ul folosind TomTom Sport au o imagine de ansamblu constantă a performanței și a progresului. Aplicația este foarte intuitiv, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că ai lucrat cu ea bolnavă. De asemenea , sprijină Cehia. Toate funcțiile pe care le-am descris mai sus, stoca valorile lor cu grafice clare în această aplicație, în cazul în care puteți urmări apoi progresul. În plus față de telefoanele mobile, puteți datele mele de la TomTom Sport ceas pe o tabletă sau PC.

Compatibil cu ceas smartphone - uri
Bluetooth 4.1+

IOS 8 și mai mare

Android 4.4 și mai mare

În plus față de aplicația TomTom Sports ceas poate conecta cu alte aplicații populare: RunKeeper, MapMyFitness, NikePlus, dieta sau Endomondo.

Acest model nu are un monitor piept curea ritmului cardiac sau. Dar, dacă aveți propria curea de piept este posibil printr-o conexiune Bluetooth cu ceas obține informații despre frecvența cardiacă.

Spoturi:

Această versiune are un ceas curea lungă. Adecvat și încheietura mâinii de la 14,5 la 20,6 cm.

 

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor la configurarea brand de produse TomTom pot fi utilizate pentru numărul de telefon de asistență pentru clienți:
EN: 239 000 515 +420
SK 268 622 002 +421

Brand:

TomTom

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :poliuretan
Curea :poliuretan
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Greutate :49 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :22x25x11,5 mm

Funcție

Alte :Bluetooth, GPS, monitorování spánku, functii de trening
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x