Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

TomTom TomTom Touch Cardio + Body Composition BLK (L)

Codul produsului: hTO026

TomTom TomTom Touch Cardio + Body Composition BLK (L)

  • <p><strong>Vyberte si své fitness hodinky TomTom!</strong></p>
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  • Red Bull 400 – extrémní závod – Harrachov 2017 – vítěz Tomáš Čelko

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca TomTom .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

TomTomTomTom Touch Cardio + Body Composition BLK (L)2969.07out_of_stock

Trăiești o viață activă? Alternativ, ați decis să treceți la un stil de viață mai sănătos? Mulțumită brățării TomTom Touch Cardio veți avea o prezentare constantă a activităților dvs. fizice. Ecran tactil clar, care este un întreg plăcut unificat, cu o curea, vă informează despre numărul de pași întreprinși, arderea caloriilor si calitatea somnului. Datorită diodei verzi de pe partea din spate, măsoară atât brățara de fitness cât și bătăile inimii. Toate datele sunt înregistrate în diagramele transparente din aplicație TomTom Sports. De asemenea, veți aprecia notificările de pe telefonul dvs. mobil, datorită cărora puteți citi întotdeauna un mesaj text în timp util și nu veți pierde un apel.În plus, acest model oferă caracteristici așa-numite "Body Composition", care vă informează instantaneu despre compoziția corpului dumneavoastră. Veți ști întotdeauna, cât de multe procente din grăsime și muschi alcătuiesc corpul.

 

Atingeți negru

Informații de bază

touchEcran tactil
Toate funcțiile sunt controlate de un touchscreen clar și bine operabil.
mobile TouchAlertă telefon mobil
Odată ce aveți telefonul în apropiere, brățara vă avertizează asupra apelurilor primite sau a mesajelor text.
HP TouchMonitor de ritm cardiac
Nici măcar nu trebuie să faci activități de fitness, pentru a avea o conștientizare a importanței ritmului cardiac. Cu ceasuri de la TomTom Adventure pe încheietura mâinii veți ști imediat, cât de înaltă aveți bătaia inimii, aflați mai multe despre datele pe termen lung pe aplicațiile de pe telefonul dvs. mobil.

Atingeți 24-7Monitorizarea activității 24/7 

24 ore, 7 zile pe săptămână. Aveți o prezentare permanentă despre bătăile inimii tale, arderea caloriilor, măsurile luate și timpul petrecut în mod activ.

somn TouchSomn de monitorizare
Fără somn suficient, corpul nostru nu poate funcționa eficient. Nu uitați importanța acesteia și nici nu aveți o perspectivă constantă asupra ei, cât ai dormit și cum a fost eficient somnul tău.

Atinge goluriStabilirea obiectivelor
Ați decis să începeți să practicați, alerga, sau doar  vă mișcați mai mult? Cu ceasuri TomTom puteți să vă monitorizați în mod eficient progresul. Doar determinați câți pași doriți să pierdeți, câte calorii ardeți sau cât timp ați dori să cheltuiți în mod activ. Puteți apoi împărtăși succesul dvs. pe rețelele sociale.

 

Touch sportMod de sport
Țineți-l mereu ca o prezentare generală a timpului, pe care le cheltuiți într-un mod activ, despre caloriile arse și bătăile inimii.
apă Touch Rezistența la apă până la 30 m

Ceasul poate rezista cu ușurință la sudoare, ploaie și spray-uri minuscule în timpul spălării mâinilor. În orice caz, nu le recomandăm să le folosiți pentru înot sau chiar pentru scufundări!

acumulator Touch Durata de viață a bateriei​
Veți aprecia cu siguranță durata lungă de viață a bateriei. Puteți utiliza ceasul dvs. timp de până la 5 zile, înainte de a le taxa. Acest lucru poate varia în funcție de utilizarea caracteristicilor

Atingeți actualizare Actualizări de software
Software-ul de ceas este actualizat periodic, nu trebuie să vă faceți griji, că brățara dvs.de fitness va fi depășită de o jumătate de an.
ultrasubtire Design ultra-subțire
Designul extra-subțire vă permite să purtați în mod convenabil ceasul dvs. toată ziua și noapteași în timpul nopții.
BratariBrățări detașabile
Ți-e frică că o culoare a ceasului tău va fi în curând obosită? Alegeți din oferta noastră alte culori de brățară și schimbați-le în funcție de starea de spirit sau de culoarea costumului. În plus, puteți alege între dimensiuni S (12,5 până la 16,5 cm) și L (14,3 până la 20,6 cm).

 

Aplicație TomTom Sports

cerere

Datorită conexiunii ceasului TomTom cu telefonul smartphone utilizând aplicația​ TomTom Sport aveți o perspectivă constantă asupra performanței și progresului dvs. Aplicația este foarte intuitivă, așa că nu vă îngrijorați de îngrijorarea cu privire la ea. În plus, aceasta susține limba cehă. Toate caracteristicile pe care le-am descris mai sus, ei stochează valorile utilizând grafice clare în această aplicație, unde puteți apoi să urmăriți progresul. În plus față de telefoanele mobile, puteți obține și datele dvs. de la TomTom Sports vizionați pe un comprimat sau pe un PC.

Compatibilitatea ceasurilor cu telefoanele inteligente
Bluetooth 4.1 și mai sus
iOS 8 și mai sus
Android 4.4 și mai sus

Spoturi:

Această versiune a ceasului are o curea mai lungă. Este potrivit pentru circumferința încheieturii mâinii de 14,3 - 20,6 cm.

Pentru întrebări sau ajutor cu privire la configurarea produselor marca TomTom, puteți utiliza serviciul de asistență pentru clienți la numărul de telefon:
CZ: +420 239 000 515
SK: +421 268 622 002

Brand:

TomTom

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :poliuretan
Curea :poliuretan
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :5,6x22,4 mm

Funcție

Alte :pedometru, monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat , monitorizarea somnului, funcții pentru antrenament
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx