Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend 16537/1

Brand: Festina
Cauti un supliment care va evidenția farmecele tale naturale? Uita - te la marca atelierului Festina va avea întotdeauna dreptate unul. Fața lor strălucitoare atrage un număr mare și mâini ascuțite,… Descriere și parametrii

Descriere

Cauti un supliment care va evidenția farmecele tale naturale? Uita - te la marca atelierului Festina va avea întotdeauna dreptate unul. Fața lor strălucitoare atrage un număr mare și mâini ascuțite, care asigură o bună lizibilitate a timpului. Indicilor lucește cristale clare, mai pot fi găsite pe manșonul de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Încheietura ceasuri în curea din piele alb-capsate, care iese in evidenta in special pe pielea bronzata. Pariați pe suplimentul pe care le poate lua în timpul săptămânii și în zilele de sărbătoare.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
zircon
Hmotnost
55
Dimensiune
38 x 44 x 10 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde