Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend 16537/2

Brand: Festina
Brand ceas Festina de atelier sunt potrivirea perfectă pentru orice femeie moderna încredere în sine. Curea din piele neagră, cu un contrast împletit decente frumos se potrivește cu… Descriere și parametrii

Descriere

Brand ceas Festina de atelier sunt potrivirea perfectă pentru orice femeie moderna încredere în sine. Curea din piele neagră, cu un contrast împletit decente frumos se potrivește cu fața de ceas din care ies în afară cu cifre albe distinctive. Cea mai mare bijuterie , dar este cu siguranta un manșon de oțel prevăzut cu cristale strălucitoare, altele pot identifica indici secundari. După ce fixați ceasul, încheietura mâinii va atrage imediat de dorit se uită în jur.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
zircon
Hmotnost
55
Dimensiune
38 x 44 x 10 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile