Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend 16716/2

Brand: Festina
Ceasul Festina a favorizat milioane de femei din întreaga lume pentru capacitatea lor de a livra tinuta potrivita pentru fiecare tinuta. Eliberați vraja și potriviți încheietura mâinii cu o piesă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Festina a favorizat milioane de femei din întreaga lume pentru capacitatea lor de a livra tinuta potrivita pentru fiecare tinuta. Eliberați vraja și potriviți încheietura mâinii cu o piesă elegantă a acestui brand tradițional. Cadranul negru vă surprinde cu cifre romane distincte, precum și cu trei cronografe cu date, zi și ceas 24 ore . Cazul și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Decorează cu un add-on care nu te va dezamăgi niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
85
Dimensiune
37 x 40 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Alte
cardan 24 ore

Produsul este, de asemenea, în secțiunile