Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend 16716/3

Brand: Festina
Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Festina încântă literalmente orice femeie modernă care îi iubește accesoriile vechi. Fața lor de culoare aurie roz, la prima vedere, se confruntă cu cifre… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul popular al mărcii Festina încântă literalmente orice femeie modernă care îi iubește accesoriile vechi. Fața lor de culoare aurie roz, la prima vedere, se confruntă cu cifre romane distincte care dau un întreg simț al nostalgiei. Trei cronografe se vor bucura de prezentarea, ziua săptămânii și ceasul de 24 de ore. Cazul și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Decorează cu un add-on care te transformă întotdeauna într-o adevărată doamnă.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
85
Dimensiune
37 x 40 x 10 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră - zile în săptămână

Produsul este, de asemenea, în secțiunile