Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend Mademoiselle 16719/2

Brand: Festina
După ce fixați ceas de mână proiectat de marca Festina , nu va trebui să se ocupe cu orice altă piesă de bijuterii. Carcasa din otel Circuit și indici sunt , de fapt , echipate cu cristale… Descriere și parametrii

Descriere

După ce fixați ceas de mână proiectat de marca Festina , nu va trebui să se ocupe cu orice altă piesă de bijuterii. Carcasa din otel Circuit și indici sunt, de fapt, echipate cu cristale transparente, care, la fiecare mișcare a luminițe tale orbitor. cifre romane dau ceasul o notă de stil de epocă atât de popular, precum și mâini blânde. Suplimentări toată forța de tracțiune din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Arătați împrejurimile pe care le ai stil șifie perfectă în orice moment!

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
82
Dimensiune
37 x 44 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile