Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Klasik 16748/2

Brand: Festina
Fiecare femeie moderna stie ca hainele ei nu va fi completă până când nedoladí ceasuri elegante. Nu uita acest accesoriu necesar sau puteți atașa un brand ceas de mână proiectat de Festina . cadran… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare femeie moderna stie ca hainele ei nu va fi completă până când nedoladí ceasuri elegante. Nu uita acest accesoriu necesar sau puteți atașa un brand ceas de mână proiectat de Festina . cadran lor de argint decorat cu mâinile delicate, indici și cifre romane, există, de asemenea, dater necesare. tracțiune sofisticate și carcasa sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Pariați pe suplimentul, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru timpul săptămânii și pentru vacanțe.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
56
Dimensiune
30 x 35 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile