Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend Mademoiselle 16703/1

Brand: Festina
Căutați un add-on care să vă sublinieze farmecul natural și să adăugați sucul la tinuta dvs.? Apoi puneți ceasul Festina pe încheietura mâinii. Facebook-ul lor acoperit facebook aliniat cifre fine și… Descriere și parametrii

Descriere

Căutați un add-on care să vă sublinieze farmecul natural și să adăugați sucul la tinuta dvs.? Apoi puneți ceasul Festina pe încheietura mâinii. Facebook-ul lor acoperit facebook aliniat cifre fine și indici. Mâinile luminescente oferă o bună citire chiar și în condiții de vizibilitate redusă. Cazul și forța lor sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cireasa imaginară de pe tort este cristale limpezite căptușeală lunet, care adaugă fiecare gest la strălucirea dvs. orbitoare. Decora cu ceasuri care vor deveni comoara bijuteriilor tale.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
89
Dimensiune
35 x 41 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile