Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trendy 059F900

Ezitați să vă strângeți încheietura mâinii sau o brățară elegantă? Pariați pe ceasul de moda al lui Pierre Lannier , ambii. Cadranul alb se bazează pe un design clasic - decorat cu mâini și… Descriere și parametrii

Descriere

Ezitați să vă strângeți încheietura mâinii sau o brățară elegantă? Pariați pe ceasul de moda al lui Pierre Lannier, ambii. Cadranul alb se bazează pe un design clasic - decorat cu mâini și indicatoare cu două cifre principale. Carcasa din aur mai mică este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Caracteristica cea mai izbitoare este cu siguranță o curea albă care este atașată casei într-un mod foarte eficient. Bucurați-vă de completarea perfectă nu numai pentru tinuta de vară.

Observații

Ceasul se livrează în Pierre Lanniercutia originală Pierre Lannier.

Parametrii

Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde