Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

ASKA Champagne Mesh TW-AKST103-MS121717

Brand: Triwa Cod: hTA103

Descriere

Ceasuri proiectat de Scandinav de brand Triwa sunt potrivite pentru toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii elegant de cea mai înaltă calitate. La prima vedere , ele atrag cu maneci placat cu aur și tragere ceas din oțel inoxidabil Milano, cu o aura de lux si unicitate. Culoarea de aur este, de asemenea, mândru de indici și ciferníček rafinat pentru mâna a doua. Adu-tinuta ta în stil și bucurați-vă atenția asupra împrejurimile.

Observații

Ceasul se livrează în Triwacutia originală Triwa.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 x 8,2 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Triwa

Compania suedeză TRIWA , care a fost infiintata in anul 2007, este o companie tanara si independenta, care este axat pe producerea de Uita-te la și alte accesorii de moda. Filozofie corporativă TRIWA , a cărui ceasuri și accesorii se nasc într-un studio de creatie in Stockholm, "vinde doar ceea ce ne-am purtat."

 

ceas marca TRIWA sunt create de un design modern și suedeză modelul clasic și sunt renumite pentru mare rafinament lor. Pentru unele colecții sunt caracterizate prin detaliu scandinav spectaculos, în timp ce altele sunt concepute ca un sport - scufundări sau aviație, dar întotdeauna în detalii, și se amestecă echilibru între stil și eleganță subtilă sport. Accentul este plasat, de asemenea cu privire la detaliile colorate și o combinație de elemente clasice și moderne . Mark TRIWA-le ca timp sine -. Întotdeauna în evoluție și nu stau pe site-ul

Triwa
zile
:
ore
:
minute
:
secunde