loading

Triwa FALKEN Brown Emroidered Classic TW-FAST113-CL070213

Codul produsului: hTA127

Triwa FALKEN Brown Emroidered Classic TW-FAST113-CL070213

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:978 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
TriwaFALKEN Brown Emroidered Classic TW-FAST113-CL0702135403.45In stock

O doză bună de eleganță la încheietura mâinii pentru bărbați și femei - pentru a viziona Triwa din colecția Falken. La prima vedere, te atrage cu fața albă căptușită cu indecși aurite, detaliu rafinat este un ciferníček sub formă de pulbere pentru mâna a doua. Un detaliu frumos este, de asemenea, întuneric mâinile luminescente albastre. Aur placat cu carcasă din oțel formează o pereche curea maro din piele perfectă de înaltă calitate , cu un design împletit. Indiferent dacă alegeți să urmăriți pentru a completa tinuta formala sau de petrecere a timpului liber, vă va fi în toate circumstanțele chic.

Spoturi:

video de moda pentru a viziona AICI .

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Triwa.

Brand:

Triwa

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :1 cronograf
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :cafeniu
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :38x42x8,2 mm

Funcție

Luminiscență ?LuminiscenceStratul fluorescent mărește perioada de iluminare aproximativ cu 6 ore, puteți urmări timpul in vizibilitate mică sau intuneric beznă. Ceasul poate fi luminiscent numai pe ace indicatoare, ace și a marcajelor sau cadran întreg. O tehnologie specială de luminiscență este tecnologia Trigalight.

Trigalight - Tehnologie modificată de iluminare a acelor indicatoare și marcajele ceasului TRASER. O microcapsulă cu gaz radioactiv realizează o iluminare continuă fără a se expune la lumină.
:
indicator

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Triwa FALKEN Brown Emroidered Classic TW-FAST113-CL070213
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni