Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Milano R2453137501

Brand: Trussardi
Ceasul italian Trussardi nu trebuie ratat de o femeie care urmează cele mai noi tendințe vestimentare și să fie răsfățată de cei mai buni. Cadranul alb este decorat cu mâini elegante, cu indexuri… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul italian Trussardi nu trebuie ratat de o femeie care urmează cele mai noi tendințe vestimentare și să fie răsfățată de cei mai buni. Cadranul alb este decorat cu mâini elegante, cu indexuri simple. Carcasa este prevăzută cu pietre strălucitoare care sclipesc de fiecare dată când vă deplasați. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune îngustă din oțel inoxidabil. Pariază pe ceasurile Trussardi și ajustează-ți ținuta perfectă.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
28 x 32 x 7,5 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde