Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Milano T-Exclusive R2453133504

Brand: Trussardi Cod: hTS251

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant care vă va perfecționa tinuta, atunci veți fi cu adevărat încântați de ceasul Trussardi . Cadranul lor negru impresionează cu mâini aurite cu indici simpli, cu litera T la ora 12 și ștampila de dată într-o poziție neobișnuită de șase. Este de remarcat faptul că mâna a doua este decorată cu capul unui ogar - personajul iconic Trussardi, care simbolizează agilitatea și energia care derivă din accesoriile acestui brand. Acest lucru creează un efect cu adevărat elegant, care face ca acest model să fie un accesoriu de modă atrăgător. Încheietură ceas-capsate roz aurit muta Milano, care este atașat la sistemul de locuințe click ușor - doar rândul său , proiecția pe o axă și pentru a muta off. Nu trebuie să vizitați ceasornicaria. Decorează încheietura mâinii cu un ceas care evidențiază feminitatea și eleganța naturală.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - easy click - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
34 x 39 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Brand: Trussardi

Marca Trussardi fondat în 1911 de italianul-născut Dante Trussardi . De la producătorul inițial de mănuși din piele de calitate în secolul 20 a dezvoltat un concept care a cucerit lumea modei. O caracteristică tipică Trussardi este un ogar numit. „Ogar“ , care simbolizează agilitate și energie proaspătă produsele de acest brand emana. În plus față de haine elegante, genți sau parfum de lux puteți găsi în portofoliu și elegant ceasuri sale pentru bărbați și femei. Indiferent dacă alegeți o colecție mai accesibil sau piese din denumirea de prestigiu Swiss Made, putem fi siguri - Trussardi utilizate la fabricarea lor materiale de cea mai de calitate, designul este , de asemenea , gândit la cel mai mic detaliu. Bucurați-vă de detalii sofisticate de precizie care vă oferă încrederea în sine.

Trussardi