Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No Swiss T-Light R2451127011

Brand: Trussardi
Ceasul Trussardi pentru bărbați este potrivit pentru îmbrăcăminte casual, dar completează perfect ținuta formală. Fața ceasului alb este decorată cu o ștampilă cu o zi a săptămânii . cu mâini… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Trussardi pentru bărbați este potrivit pentru îmbrăcăminte casual, dar completează perfect ținuta formală. Fața ceasului alb este decorată cu o ștampilă cu o zi a săptămânii . cu mâini elegante și indexuri elegante. Carcasa din oțel este urmată de o curea din piele bej. Încercă-te la un ceas potrivit pentru orice gentleman modern.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
zile
:
ore
:
minute
:
secunde