Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

No Swiss T-Pretty R2451103504

Brand: Trussardi Cod: hTS006

Descriere

Atemporalitate, eleganță și precizie de prelucrare - toate acestea combină popular brand de moda italian Trussardi . Sechestra vraja ei și tu și atașați un doamnelor încheietura ceas colecție de T-Destul. albastru vă formați la prima vedere , centrul lor său, care este decorat cu logo - ul iconic al unui ogar numit. „Greyhound“. mâini de aur, indici și figura fină perfect cu o carcasă placat cu aur de cel mai bun oțel inoxidabil. Ceasul încheietura mâinii capsate albastru curea din piele naturala, care va da tinutei tale un aspect elegant. Decora un compliment împrejurimile dvs. nu trece sub tăcere.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Povrchová úprava - spona
pozlacená
Spona - materiál
ocel
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 37,5 mm
Brand: Trussardi

Marca Trussardi fondat în 1911 de italianul-născut Dante Trussardi . De la producătorul inițial de mănuși din piele de calitate în secolul 20 a dezvoltat un concept care a cucerit lumea modei. O caracteristică tipică Trussardi este un ogar numit. „Ogar“ , care simbolizează agilitate și energie proaspătă produsele de acest brand emana. În plus față de haine elegante, genți sau parfum de lux puteți găsi în portofoliu și elegant ceasuri sale pentru bărbați și femei. Indiferent dacă alegeți o colecție mai accesibil sau piese din denumirea de prestigiu Swiss Made, putem fi siguri - Trussardi utilizate la fabricarea lor materiale de cea mai de calitate, designul este , de asemenea , gândit la cel mai mic detaliu. Bucurați-vă de detalii sofisticate de precizie care vă oferă încrederea în sine.

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde