Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

No Swiss T-Style R2473617002

Brand: Trussardi Cod: hTS050

Descriere

Trussardi ceasuri de ceas la prima vedere toate domnilor, cu un gust de atemporal și accesorii de înaltă calitate. Fața lor de față vă va duce la prima vedere cu trei cronografe cu cronometru și timp de 24 de ore, inclusiv o piesă de prezentare necesară. De remarcat este mâna a doua decorată cu capul lui Greyhound - un mascot Trussard care simbolizează agilitatea și energia care radiază din accesoriile acestui brand. Bucșă și presiune masive sunt realizate din cele mai fine oțel inoxidabil. Decoreaza-te cu un add-on care te transforma intotdeauna intr-un adevarat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Spona - materiál
ocel
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 51 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Brand: Trussardi

Marca Trussardi fondat în 1911 de italianul-născut Dante Trussardi . De la producătorul inițial de mănuși din piele de calitate în secolul 20 a dezvoltat un concept care a cucerit lumea modei. O caracteristică tipică Trussardi este un ogar numit. „Ogar“ , care simbolizează agilitate și energie proaspătă produsele de acest brand emana. În plus față de haine elegante, genți sau parfum de lux puteți găsi în portofoliu și elegant ceasuri sale pentru bărbați și femei. Indiferent dacă alegeți o colecție mai accesibil sau piese din denumirea de prestigiu Swiss Made, putem fi siguri - Trussardi utilizate la fabricarea lor materiale de cea mai de calitate, designul este , de asemenea , gândit la cel mai mic detaliu. Bucurați-vă de detalii sofisticate de precizie care vă oferă încrederea în sine.

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde