Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

No Swiss T-World R2471616003

Brand: Trussardi Cod: hTS041

Descriere

marca italiană Trussardi a câștigat milioane de fani din întreaga lume, datorită accesoriilor sale de moda atemporale de cea mai înaltă calitate. Sechestra vraja ei și tu și decora de colectare ceas bărbați T-Mondiale. Argint cadran cu tine un model subtil , la prima vedere , cu mâinile sale de aur și indici, care se potrivește perfect cu carcasa din otel placat cu aur. Este demn de remarcat două cronograf secunde mână și Hound cap decorat - mascota Trussardi simbolizând agilitate si putere ca suplimentele de acest brand emană. Atașați o curea de mână din piele neagră autentică și la rândul său , domnul dreapta.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 x 47,5 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Brand: Trussardi

Marca Trussardi fondat în 1911 de italianul-născut Dante Trussardi . De la producătorul inițial de mănuși din piele de calitate în secolul 20 a dezvoltat un concept care a cucerit lumea modei. O caracteristică tipică Trussardi este un ogar numit. „Ogar“ , care simbolizează agilitate și energie proaspătă produsele de acest brand emana. În plus față de haine elegante, genți sau parfum de lux puteți găsi în portofoliu și elegant ceasuri sale pentru bărbați și femei. Indiferent dacă alegeți o colecție mai accesibil sau piese din denumirea de prestigiu Swiss Made, putem fi siguri - Trussardi utilizate la fabricarea lor materiale de cea mai de calitate, designul este , de asemenea , gândit la cel mai mic detaliu. Bucurați-vă de detalii sofisticate de precizie care vă oferă încrederea în sine.

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde