loading

Trussardi Swiss Made Antilia R2451105503

Codul produsului: hTS092

Trussardi Swiss Made Antilia R2451105503Cu cadou

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Trussardi .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

TrussardiSwiss Made Antilia R245110550313295.51out_of_stock

Cautati cu care ai supliment au fost întotdeauna o stea? ceasuri de moda proiectat de marcă italiană Trussardi sunt alegerea potrivită. cadran lor albe în relief cu tine la prima vedere , cu mâinile sale de aur și indicii, care se potrivește perfect cu carcasa placat cu aur din cel mai bun oțel inoxidabil. Atenția dumneavoastră nu va fi dor de o mana a doua decorat câine de vânătoare cap - mascota Trussardi care simbolizează energia proaspătă ca suplimentele de acest brand emana. Caracteristica cea mai proeminentă , dar este cu siguranta o curea șantung alb (tesatura moale cu reflexe orbitor făcute din mătase) presărată cu stele aurii , care face ceas foarte greu de ratat. Fața de ceas acoperă sticla safir , care este și chiar și după ani de purtare rezistent la zgârieturi reține un luciu strălucitor. Vă rugăm să, de asemenea , rezistent la apă până la 100 de metri, datorită adăuga dvs. de a supraviețui o baie în piscină. Pariați pe calitatea denumirii prestigioase Swiss Made și să fie perfectă în orice moment.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Trussardi.

Brand:

Trussardi

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Spona - materiál :ocel
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Povrchová úprava - spona :pozlacená
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :oțel - piele - textil - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării :alb - aurie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :34x39,5x10 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Trussardi Swiss Made Antilia R2451105503
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 800
de produse
x
prvni