Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Swiss Made Heket R2453114505

Brand: Trussardi Cod: hTS081

Descriere

Fiecare femeie ar trebui să fie răsfățat o dată într-un timp o extra-uri cu adevărat de lux. Nu neglijați și a obține o adevărată bijuterie - ceas proiectat de marca italiană Trussardi . Carcasa este confecționată din cele mai înalte de calitate oțelurilor, precum și placate cu aur muta parțial în bicolor modernă. Dial cu mâinile de aur roz sunt acoperite cu sideful, care adaugă un aspect romantic. Dial capac din sticlă de safir, care este și chiar și după ani de uzură rezistent la zgârieturi reține un luciu strălucitor. Vă rugăm , de asemenea , rezistent la apă până la 100 de metri, grație pentru a adăuga dvs. va supraviețui și înota în piscină. Pariați pe ceas cu denumirea de prestigiu Swiss Made si te transforma intr - o zeita fermecatoare.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
32 x 37 mm
Brand: Trussardi

Marca Trussardi fondat în 1911 de italianul-născut Dante Trussardi . De la producătorul inițial de mănuși din piele de calitate în secolul 20 a dezvoltat un concept care a cucerit lumea modei. O caracteristică tipică Trussardi este un ogar numit. „Ogar“ , care simbolizează agilitate și energie proaspătă produsele de acest brand emana. În plus față de haine elegante, genți sau parfum de lux puteți găsi în portofoliu și elegant ceasuri sale pentru bărbați și femei. Indiferent dacă alegeți o colecție mai accesibil sau piese din denumirea de prestigiu Swiss Made, putem fi siguri - Trussardi utilizate la fabricarea lor materiale de cea mai de calitate, designul este , de asemenea , gândit la cel mai mic detaliu. Bucurați-vă de detalii sofisticate de precizie care vă oferă încrederea în sine.

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde