loading

Trussardi Swiss Made Milano R2451105005

Codul produsului: hTS135

Trussardi Swiss Made Milano R2451105005

  Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Trussardi .
  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  TrussardiSwiss Made Milano R245110500513293.15out_of_stock

  materiale de înaltă calitate, design atemporal și atenție la detalii. Toate acestea combină de brand tradițional Trussardi . Sechestra vraja ei de unul singur și decora cu Swiss Made ceasuri care poartă numele de Milano , după orașul italian în care el a fost născut fondatorul mărcii Dante Trussardi . Albastru închis vă formați la prima vedere, cu mâinile sale de bronz și indicii, atenția va fi capturat sau ciferníček separat, în care circulă mâna a doua. Fața de ceas acoperă sticla de safir , care este mai rezistent la zgârieturi, în plus, chiar și după ani de poartă păstrează un luciu strălucit. Carcasa este realizata din cele mai fine de oțel inoxidabil, întuneric curea maro model autentic de piele de crocodil adaugă un aspect elegant. Doar o rezistenta la apa la 100 de metri, ceea ce vă permite să urmăriți chiar să înoate. Fie că optați pentru un costum sau adaptate pentru un confortabil tricou cu acest add-on sunt întotdeauna dreptate încheietura mâinii domn.

  Observații:

  Ceasul se livrează în cutia originală Trussardi.

  Brand:

  Trussardi

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :1 cronograf
  Spona - materiál :ocel
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :oțel
  Curea :piele
  Culoarea curelei/brățării :cafeniu
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  safir
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :44x50 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  Datieră
  Luminiscență ?LuminiscenceStratul fluorescent mărește perioada de iluminare aproximativ cu 6 ore, puteți urmări timpul in vizibilitate mică sau intuneric beznă. Ceasul poate fi luminiscent numai pe ace indicatoare, ace și a marcajelor sau cadran întreg. O tehnologie specială de luminiscență este tecnologia Trigalight.

  Trigalight - Tehnologie modificată de iluminare a acelor indicatoare și marcajele ceasului TRASER. O microcapsulă cu gaz radioactiv realizează o iluminare continuă fără a se expune la lumină.
  :
  indicator

  Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Trussardi Swiss Made Milano R2451105005
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Toate în stocx
  Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
  Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
  OK
  prvni