loading

Trussardi Swiss Made T01 R2451100504

Codul produsului: hTS109

Trussardi Swiss Made T01 R2451100504Cu cadou

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:2 297 lei

Adaugă la Preferate

TrussardiSwiss Made T01 R245110050412690.92In stock

Fiecare femeie are nevoie de unul la un moment dat pentru a lua un plus de proaspătă. Odată ce un PIN ceas de mână proiectat de brand de moda italian Trussardi , veți întotdeauna perfect. cadran lor lumină albastră, cu un model subtil atrage mâini roz de aur țepos și cifre romane. Fața de ceas acoperă sticla de safir , care este mai rezistent la zgârieturi, în plus, își păstrează un luciu strălucitor, chiar și după ani de uzură. Carcasa este realizata din cele mai fine de oțel inoxidabil - doar o singură atingere să fie convins. Cu siguranță vă place și albastru pastel curea din piele moale plăcut autentic. Cireasa proverbială de pe tort este rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să urmăriți chiar înoate. Flops de calitate cu denumire de prestigiu Swiss Made și să fie pur și simplu irezistibil.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Trussardi.

Brand:

Trussardi

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Spona - materiál :ocel
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :36x41 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Datieră

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Trussardi Swiss Made T01 R2451100504
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 863
de produse
x
prvni