Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

T-Geometric R2453134504

Brand: Trussardi
Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant, care să vă împerecheze ținuta perfectă, atunci sunteți încântat de ceasul Trussardi . Cadranul lor perlat atrage cu mâini elegante, indici în formă de… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas elegant, care să vă împerecheze ținuta perfectă, atunci sunteți încântat de ceasul Trussardi . Cadranul lor perlat atrage cu mâini elegante, indici în formă de stele, litera T la poziția ora 12. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu auriu roz. Decorați-vă încheietura cu un ceas care vă subliniază feminitatea și eleganța naturală.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - easy click - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
60
Dimensiune
26,8 x 33,8 x 7,5 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde