Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Twice Again SUOB705

Brand: Swatch
Ceas Swatch întuneric rebel sta toți iubitorii de combinație čerobílé clasice. Această conexiune universală completează perfect orice tinuta. Cu siguranță apreciază și ștampila cu data, care vă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas Swatch întuneric rebel sta toți iubitorii de combinație čerobílé clasice. Această conexiune universală completează perfect orice tinuta. Cu siguranță apreciază și ștampila cu data, care vă indică ziua curentă a săptămânii și a lunii. Grație ceasuri de design din plastic sunt incredibil de usoare.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
43 x 47 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile