Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Up-Wind GN230

Brand: Swatch
Specimenului se potrivesc perfect pentru bărbați și femei încheietura mâinii. Pariază pe o culoare albastru distinctiv, care le face foarte greu de ratat. Curea alunecător din plastic se potrivesc în… Descriere și parametrii

Descriere

Specimenului se potrivesc perfect pentru bărbați și femei încheietura mâinii. Pariază pe o culoare albastru distinctiv, care le face foarte greu de ratat. Curea alunecător din plastic se potrivesc în mână. Completați timpul liber un costum accesoriu casual.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 39 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile