Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 42328-37

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile unice. La prima vedere, chipul lor te va excita cu un finisaj în două culori - jumătatea superioară se bazează pe culoarea la… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile unice. La prima vedere, chipul lor te va excita cu un finisaj în două culori - jumătatea superioară se bazează pe culoarea la modă de pulbere, jumătatea inferioară într-o culoare plăcută de albastru închis. Cureaua îngustă din piele se mândrește, de asemenea, cu o curea îngustă din piele care fixează ceasul la încheietura mâinii. Decorați cu un supliment pe care nimeni nu îl va trece cu vederea.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde