Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 42330-57

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile unice. La prima vedere, cadranul lor vă va impresiona cu un design în două culori - jumătatea superioară pariază pe argint,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile unice. La prima vedere, cadranul lor vă va impresiona cu un design în două culori - jumătatea superioară pariază pe argint, jumătatea inferioară este în contrast cu negrul. Carcasa în formă eficientă este din oțel inoxidabil, precum și o cursă care se adaptează la încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu accesorii pe care nimeni nu le va trece cu vederea.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde