Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 42368-80

Brand: Viceroy
Ceasurile marca Viceroy vor încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii neobișnuite. Cadranul lor argintiu impresionează la prima vedere cu un design spectaculos - părțile lor superioare și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile marca Viceroy vor încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii neobișnuite. Cadranul lor argintiu impresionează la prima vedere cu un design spectaculos - părțile lor superioare și inferioare pariază pe un finisaj translucid, vei fi de asemenea atras de un sub-cadran cu o ocazie second-hand. Carcasa este din oțel inox placat cu aur roz. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii de o curea din piele roz pastelată. Poftiți-vă cu un supliment de care cu siguranță nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
37 x 41 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde