Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 42372-30

Brand: Viceroy
Ceasurile marca Viceroy vor încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii neobișnuite. Cadranul lor albastru impresionează la prima vedere cu un design spectaculos - părțile superioare și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile marca Viceroy vor încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii neobișnuite. Cadranul lor albastru impresionează la prima vedere cu un design spectaculos - părțile superioare și inferioare pariază pe un finisaj translucid, vei fi de asemenea atras de un sub-cadran cu o excentrică mâna a doua. Carcasa este din oțel inoxidabil, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează circumferinței fiecărui încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Poftiți-vă cu un supliment de care cu siguranță nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
37 x 41 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde