Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Air 471217-37

Brand: Viceroy
Carcasele de ceasuri pătrate au devenit recent tot mai multe în curs. Fii prins de această tendință atemporală și pune-ți ceasul Viceroy la încheietura mâinii. Cadranul lor albastru închis se bazează… Descriere și parametrii

Descriere

Carcasele de ceasuri pătrate au devenit recent tot mai multe în curs. Fii prins de această tendință atemporală și pune-ți ceasul Viceroy la încheietura mâinii. Cadranul lor albastru închis se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini și indici de argint și o etichetă de date cu 6 poziții. nevoia de scurtare profesională. Pariați pe un accesoriu la modă pe care îl puteți purta cu costumul și cu ținuta casual confortabilă.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde