Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beat 46753-37

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy este perfect pentru toți domnii cu un stilou pentru accesorii atemporale. Noaptea, cadranul lor albastru-albastru vă impresionează cu două cronografii de întâlnire și un ceas de 24 de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy este perfect pentru toți domnii cu un stilou pentru accesorii atemporale. Noaptea, cadranul lor albastru-albastru vă impresionează cu două cronografii de întâlnire și un ceas de 24 de ore. Carcasa este din oțel inoxidabil, precum și tracțiunea din Milano, care se adaptează circumferinței fiecărui încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un accesoriu care se potrivește atât costumului tău, cât și ținutelor casual confortabile.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde