Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beat 471167-37

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy este perfect pentru toți domnii cărora le plac accesoriile de calitate. Cadranul lor albastru vă va impresiona la prima vedere cu designul său simplu, care oferă spațiu pentru a excela… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy este perfect pentru toți domnii cărora le plac accesoriile de calitate. Cadranul lor albastru vă va impresiona la prima vedere cu designul său simplu, care oferă spațiu pentru a excela în mâini cu luminiscență. Ajutor neconvențional plasat dater. Carcasa este din oțel inoxidabil, precum și tracțiunea din Milano, care se adaptează circumferinței fiecărui încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Încercă-te la un ceas Viceroy care se potrivește atât costumului tău, cât și ținutelor casual confortabile.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde