Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramica 471182-07

Brand: Viceroy
Ceasurile Viceroy sunt perfecte pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare să devină accesorii. Cadranul lor alb pur vă va impresiona la prima vedere prin designul său simplu, care oferă spațiu… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile Viceroy sunt perfecte pentru toate doamnele care așteaptă cu nerăbdare să devină accesorii. Cadranul lor alb pur vă va impresiona la prima vedere prin designul său simplu, care oferă spațiu excelent pentru mâini și indici în nuanță de rozegold. Carcasa, completată cu o lunetă ceramică, este realizată din oțel inoxidabil, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează la circumferința fiecărui încheiet, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Bucurați-vă de ceasul Viceroy și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde